Medlemsskab
Startside Op Haven Plantesalg Bogsalg Kurser Foredrag Link Søg

 

Op

Som medlem får du hvert år ved årsskiftet et årsskrift med nyt fra "Blomstergårdens Venner". Du får et personligt medlemskort, som giver gratis adgang til Blomstergårdens park hele året. Dog ½ entre til Frugtfestival.  


Blomstergårdens Venner

Målet er at vise en have med en meget varieret beplantning og fokus på selvforsyning og høj biodiversitet. Det vil sige et rigt insekt-, dyre- og fugleliv, samt stor udnyttelse af alt haveaffald til glæde for mikroorganismer i jorden.

Medlemmer af foreningen kan deltage i opbygning af specialudstillinger (f.eks. frugt­udstilling).

For medlemmer vil der blive en række ekstra til­bud i form af planter, fri adgang til parken (dog ½ pris ved Frugtfestival) og nyhedsbreve med aktuelt nyt fra Blomstergården. Blomstergården kan også følges på Facebook og hjemmesiderne.

Man bliver medlem ved at betale et årligt kontingent, som fastsættes på generalforsamlingen.

Medlemmer får hvert år omkring nytår et årsskrift fra året der gik. Årsskriftet indeholder artikler, farvebilleder af nogle af årets nyheder (planter, dyr, udstillingsmateriel m.m.) samt forskellige tilbud på nye planter. Medlemmer får bl.a. først tilbudt de mange plantenyheder. Det tilstræbes endvidere, at der bliver 4-6 sider med farvebilleder taget af de planter etc., som har været udstillet på Blomstergården i sommerens løb.

Et eventuelt overskud i foreningen anvendes til indkøb af nye planter eller andet materiale, der kan indgå i Blomstergårdens udstillinger. Plantenyheder præsenteret i Blomstergårdens park, bliver opformeret og tilbudt medlemmer af “Blomstergårdens Venner”, før de kommer til salg i plantesalget.

Nyt
Flere 'NYT fra Blomstergården' på 4 – 12 sider

Kurser
Der er mulighed for at lave kurser med forskellige emner, hvis en gruppe af medlemmer ønsker det. Desuden laver Villy en del kurser i Pometet om­kring frugt, som medlemmer kan deltage i mod betaling.

Ture
Der laves aftenture og undertiden heldagsture til planteskoler og andre haver.

Hvad får jeg for kontingentet
Du får et personligt medlemskort, som giver

gratis adgang til Blomstergårdens park hele året (dog ½ pris til Frugtfestival, hvis ikke man aktivt deltager i opbygning eller afvikling)

NYT om aktiviteter på Blomstergården.

Årsskrift omkring nytår.

Rabat på ture.

Kontingentet fastsættes på generalforsamlingen. For år 2023 er kontingentet fastsat til kr. 200,- for enkeltmedlemmer og kr. 300,- for par.

Du kan også støtte foreningens arbejde ved at deltage i arbejdsdage og arrangementer, med små gaver til gevinster til lotteri eller kontante pengebeløb.

Ved henvendelse om medlemskab af “Blomstergårdens Venner” bliver der tilsendt information og et indbetalingskort.  

Senest opdateret: 6. februar 2023 .

Send e-mail på info@blomstergaardenvedviborg.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Web-sted.