Undervisning
Startside Op Haven Plantesalg Bogsalg Foredrag Foreningen Link Søg

 

Op

Undervisning i haveemner for den private haveejer. I det følgende er der gengivet emner på aften- eller dagskurser i fritidsundervisning. Undervisningen kan også tilrettelægges som et kortere forløb i forbindelse med et gruppebesøg eller f.eks. et dagskursus for service-medarbejdere, pedeller eller viceværter

 

Beskæring.

Lørdag i februar Vi gennemgår vinterens arbejde med beskæring af træer og buske. Specielt æble- og pæretræers beskæring gennemgås. Hvad skal beskæres nu, og hvad kan vente til senere.

Aften i september Vi gennemgår efterårets arbejde med beskæring af træer og buske. Specielt blommer, kirsebær og prydtræer, som bedst beskæres på denne årstid.

 

Podning af buske og -træer

Der vises hvordan man poder de forskellige træer og buske. Alle deltagere prøver podning af træer. Hvornår er det bedste tidspunkt at pode? Hvad skal jeg bruge til grundstamme? Disse og mange andre spørgsmål får du svaret på dette kursus. Podekviste og grundstammer kan købes. Da der på kurset er mulighed for at pode forskellige prydtræer og frugttræer vil vi gerne have ønsker ved tilmeldingen.

 

Frø- og stiklingeformering af planter

Hvornår og hvordan sår jeg sommerblomster, stauder, træer og buske? Hvordan laver jeg stiklinger af sommerblomster og andre planter? Få svaret på disse spørgsmål og viden om bedste såmetode, jord, temperatur m.m., når du selv vil lave sommerblomster, stauder eller et par nye buske.

 

Senest opdateret: 04. juni 2014 .

 
Send e-mail på info@blomstergaardenvedviborg.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Web-sted.